Workshops

Zelf een keer papier scheppen of aan de slag met papierdecoratie? Dat kan bij Korau.

Denk eens aan:

  • vriendinnenmiddag
  • teammiddag of teamochtend

Aankomende workshops  staan op de homepage van deze website en op de facebookpagina van Korau:

Workshops van Korau:

  • Papier scheppen: velletjes papier maken door papier te scheppen; kan in verschillende formaten. Duur: 2,5 uur
  • Schaaltjes scheppen: met verschillende (papier)pulpen en/of handgeschept papier in elk geval twee kommetjes/schaaltjes maken door pulp/nat handgeschept papier om mallen te vormen en daarop te laten drogen. Duur: 2,5 uur
  • Papierpulp: met elkaar verschillende (papier)pulpen maken, papier scheppen en schaaltjes/kommetjes maken van papierpulp. Dagworkshop, duur: 5 uur
  • Pulppainting: papier scheppen en met diverse kleuren papierpulp afbeeldingen “schilderen” op het handgeschepte papier. Duur: 2,5 uur.
  • Papierdecoratie: een voorwerp versieren met papier (decopatch). Duur: 2,5 uur

Onder het genot van een kopje koffie of thee geef ik uitleg over de manier van werken. Daarna ga je natuurlijk zelf aan de slag.

Een workshop van 2,5 uur kost €35,00 per persoon (inclusief materialen en koffie/thee met wat erbij), een dagworkshop kost €75,00 per persoon (inclusief materialen, koffie/thee met wat erbij en tussen de middag een kop eigengemaakte soep).

Workshops vinden plaats bij Korau (op Ellerhuizen) of bij de Wolstudio op Donderboerkamp.

Korau: Ellerhuizen 26, Bedum (buitengebied) (op het terrein van De Rode Kapschuur)

De Wolstudio: Norgerweg 219 Donderen (op het terrein van Donderboerkamp, na het hek 1e bunker aan je linker hand)

Heb je zelf een geschikte locatie? Dan kom ik jouw kant op en neem alle spullen mee. Naast de workshopkosten betaal je dan nog reiskosten. Het minimum aantal deelnemers bij een workshop op locatie is vier. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Een geschikte locatie heeft in elk geval 1 of meer grote tafels waar we staande aan kunnen werken (wel gewone tafelhoogte), er is water en het is niet erg als het enigzins nat wordt.

.

Inloopworkshops

Korau organiseert ook inloopworkshops. Hierbij kun je je niet aanmelden, maar kom je gewoon langs. Als er plek is schuif je aan, en anders wacht je even. Tijdens een inloopworkshop doe je ene korte activiteit, maximaal een half uur. Een voorbeeld is de inloopworkshop Zaadharten. Je maakt een aantal harten van papier, waarin je bloemenzaad of tuinkerszaad verwerkt. De harten kun je later “zaaien”. De prijs van een inloopworkshop is meestal €12,50.

Belangstelling voor een workshop van Korau? Neem contact op met Korau door een mailtje te sturen naar korau.info@gmail.com