Workshops & feestjes

Zelf een keer papier scheppen of aan de slag met papierdecoratie? Dat kan bij Korau.

Denk eens aan:

  • vriendinnenmiddag
  • teammiddag of teamochtend

Aankomende workshops  staan op de homepage van deze website en op de facebookpagina van Korau:

Workshops van Korau:

  • “Papier scheppen”: velletjes papier maken door papier te scheppen; kan in verschillende formaten. Duur: 2,5 uur
  • “Schaaltjes scheppen”: met verschillende (papier)pulpen in elk geval twee kommetjes/schaaltjes maken door pulp om mallen te vormen en daarop te laten drogen. Duur: 2,5 uur
  • “Papierpulp”: met elkaar verschillende (papier)pulpen maken, papier scheppen en schaaltjes/kommetjes maken van papierpulp. Dagworkshop, duur: 5 uur
  • “Pulppainting”: papier scheppen en met diverse kleuren papierpulp afbeeldingen “verven” op het handgeschepte papier. Duur: 2,5 uur.
  • “Papierdecoratie”: een voorwerp versieren met papier (decopatch). Duur: 2,5 uur

Onder het genot van een kopje koffie of thee geef ik uitleg over de manier van werken. Daarna ga je natuurlijk zelf aan de slag.

Een workshop van 2,5 uur kost €35,00 per persoon (inclusief materialen en koffie/thee met wat erbij), een dagworkshop kost €65,00 per persoon (inclusief materialen, koffie/thee met wat erbij en tussen de middag een kop eigengemaakte soep).

Workshops vinden over het algemeen plaats bij Kruid & Ambacht in Haren, soms ook bij Korau thuis. Heb je zelf een geschikte locatie? Dan kom ik jouw kant op en neem alle spullen mee. Naast de workshopkosten betaal je dan nog reiskosten. Het minimum aantal deelnemers bij een workshop op locatie is vier. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Daarnaast zijn er geregeld inloopworkshops. Hierbij kun je je niet aanmelden, maar kom je gewoon langs. Als er plek is schuif je aan, en anders wacht je even. Tijdens een inloopworkshop doe je ene korte activiteit, maximaal een half uur. Een voorbeeld is de inloopworkshop “Zaadharten”. Je maakt een aantal harten van papier, waarin je bloemenzaad of tuinkerszaad verwerkt. De harten kun je later “zaaien”. De prijs van een inloopworkshop is meestal €12,50.

Verjaardagsfeestje "Versier met papier"

“Versier met papier”: je verjaardagsfeest vieren met Korau.

Nodig vriendinnen en vrienden uit en kom naar Korau. We gaan je feestje vieren, met drinken en wat lekkers, en ondertussen ga je met prachtig gekleurd papier een voorwerp versieren. Dat kan bijvoorbeeld een letter zijn, een sieradenboom, en een beest of een doosje. Wat het wordt heb jij van te voren gekozen. Als je dat wilt, kun je ook zelf muziek meenemen. En tussendoor kunnen we best een dansje doen.

Kosten “Versier met papier”:

versie a (met drinken en 1x chips, geen taart):  €12,50 per kind.

versie b (met drinken en taart en 1x chips): €15,00 per kind.

versie c ( op maat, alles in overleg): prijs ook in overleg.

Belangstelling voor een workshop of een feestje van Korau? Neem contact op via het contactformulier en we kijken wat er allemaal mogelijk is.