Producten

Korau:

  • “Eigenwijze sieraden” van groente- en fruit”papier”en van plantenvezels. Van papierpulp kun je papier scheppen of de pulp vormen om mallen. Korau maakt ook groentes, fruit en planten tot pulp en maakt hier papier van. Van deze pulpen worden de “eigenwijze sieraden” gemaakt.
  • Kaarten van handgeschept papier waaronder groente- en fruitkaarten. Groente- en fruitschijven worden ingedroogd in handgeschept papier en hier worden kaarten mee gemaakt.
  • Birds: draadvormen van metaaldraad in de vorm van vogels worden bespannen met handgeschept papier.
  • Kommetjes en schaaltjes van handgeschept papier, van papierpulp en van groente- en fruitpulp/papier.
  • Handgeschept papier, ook in opdracht (velletjes, visitekaartjes (niet-bedrukt), labels……).
  • Workshops “Papier scheppen”, “Papierpulp”en “Papierdecoratie” en feestjes “Decoreren met papier”,
  • unieke en persoonlijke kado’s (ook voor jezelf).

Korau-producten vind je:

Op markten en fairs waar Korau staat.

En in diverse winkels.

In Groningen/Haren:

Kruid & Ambacht (Haren), een bijzondere winkel waarbij het accent ligt op duurzaam, ambacht, kunst, hergebruik, creativiteit, inspiratie en medemenselijkheid heeft kettingen, kaarten, birds, pakketjes handgeschept papier en schalen van papier(pulp) en groente – en fruitpulpen van Korau.

De Wijde Wereld , voor boeken, kaarten en cadeaus, verkoopt kaarten van Korau.

De Stadsakker, moestuinwinkel en kwekerij, verkoopt groente- en fruitkaarten van Korau.

Bij Koko Toko, eerlijke waren voor een betere wereld, vind je kaarten en lijstjes van Korau.

Bij Liatelier, happiness is an inside job, maar is ook edelstenen, taart en thee in een kop, kun steenkettingen van Korau kopen.

Midden in het oude monumentale Blauwe Dorp, een uniek tuindorp in de stad Groningen (Oosterparkwijk), ligt De Blauwe Boerderij; in de atelierwinkel zijn kunstvoorwerpen en unieke handgemaakte producten te koop van creatieve noorderlingen, waaronder kettingen, kaarten, birds en lijstjes van Korau.

En daarbuiten:

Ben je in Den Andel, ga dan eens langs bij Andledon en het Andledon-winkeltje, voor leuke cadeautjes en hebbedingetjes, ook van Korau (kaarten, birds en lijstjes).

In Delfzijl bij De Takkenwijven, een stoere bloemenwinkel, net even anders, vind je birds van Korau, en groente- en fruitkaarten.

Kom je in Utrecht, dan kun je binnenstappen bij Bureau Bewust, hèt adres voor  bewuste cadeau’s en accessoires,  duurzame kantoorartikelen en groene zakelijke geschenken. Zij verkopen kaarten van Korau.

In hartje Leeuwarden zit Mevrouw Dientje een groene woonwinkel, je koopt er o.a. kaarten en lijstjes van Korau.

Nieuw:

Ook in Haarlem kun nu je de groentekaarten van Korau tegenkomen, en wel bij White Box Living, een cadeauwinkel in hartje Haarlem.